Caroline Davis Intermediate

Skip to main content
Bell Schedules » Rally / Event Schedule

Rally / Event Schedule

Rally / Event Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:10 AM 8:55 AM 45 min
Period 2 8:58 AM 9:38 AM 40 min
Break 9:38 AM 9:51 AM 13 min
Period 3 9:54 AM 10:34 AM 40 min
Period 4 10:37 AM 11:17 AM 40 min
Period 5 11:20 AM 12:00 PM 40 min
Lunch 12:00 PM 12:35 PM 35 min
Period 6 12:40 PM 1:20 PM 40 min
Transition to Rally 1:20 PM 1:30 PM 10 min
Rally 1:30 PM 2:25 PM 55 min
Transition to Class 2:25 PM 2:32 PM 7 min